weather
16°
Gerçek Haberci Siyaset CHP Manisa Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci’den Bayram Mesajı

CHP Manisa Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci’den Bayram Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci, Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşlara bir mesaj yayımlayarak, dayanışma ve birlik vurgusu yaptı. Tahmilci, özellikle kadınların ve ailelerin bayramı birlikte, huzur ve mutluluk içinde geçirmelerinin önemine dikkat çekti.

1 Dakika
Okunma Süresi
CHP Manisa Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci’den Bayram Mesajı

Gülbahar Tahmilci, mesajında, “Bayram, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve sevginin en çok hissedildiği zamanlardan biridir. Kadınlar olarak ailelerimizde, komşularımızda ve toplumumuzda dayanışmayı güçlendirmek hepimizin sorumluluğudur” dedi.

Toplumsal ve Yerel Vurgu

Tahmilci, mesajında Manisa’nın farklı ilçelerindeki sorunlara da değinerek, “Kadınlarımızın sesi her zaman duyulmalı, hakları korunmalı ve toplumda söz sahibi olmaları sağlanmalıdır. Bayram, hem sevinci paylaşmak hem de dayanışmayı hatırlamak için bir fırsattır” ifadelerini kullandı.

Kutlama ve İyi Dilekler

Başkan Tahmilci, sözlerini şöyle tamamladı:
“Tüm Manisalı hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı gönülden kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler geçirmelerini diliyorum. Bayramın, sevgi ve dayanışma duygularımızı pekiştirmesini temenni ediyorum.”

 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız