weather
24°
Gerçek Haberci Siyaset DEM Parti heyeti Abdullah Öcalan ile görüşmek için İmralı'ya gitti

DEM Parti heyeti Abdullah Öcalan ile görüşmek için İmralı'ya gitti

Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Özgür Faik Erol'dan oluşan üç kişilik heyet, PKK elebaşıyla temas kurmak amacıyla adaya doğru yola çıktı.

1 Dakika
Okunma Süresi
DEM Parti heyeti Abdullah Öcalan ile görüşmek için İmralı'ya gitti

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEM Parti) yöneticileri, cezaevi bulunan İmralı Adası'na resmi bir ziyaret gerçekleştirmek üzere hareket etti. Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre heyet, ada üzerindeki yüksek güvenlikli cezaevinde tutulan terör örgütü PKK'nın elebaşısı Abdullah Öcalan ile yüz yüze görüşme planlıyor.

Konuya ilişkin DEM Parti tarafından yapılan yazılı açıklamada, heyetin kimlikleri ve ziyaret amacı net bir dille ifade edildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“DEM Parti İmralı Heyeti üyeleri Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Özgür Faik Erol; Sayın Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere, İmralı Adasına doğru yola çıktı”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız