weather
21°
Gerçek Haberci Siyaset Özgür Özel, CHP'li vekillere: "Otobüsümüz yok, paramız yok ama..."

Özgür Özel, CHP'li vekillere: "Otobüsümüz yok, paramız yok ama..."

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti genel merkezine yönelik polis müdahalesinin ardından TBMM'de bir araya geldiği milletvekillerine hitap etti.

2 Dakika
Okunma Süresi
Özgür Özel, CHP'li vekillere:  "Otobüsümüz yok, paramız yok ama..."

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) partisinin milletvekilleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda milletvekillerine seslenen Özel, "Bundan sonra imkanlar sınırlı. Otobüsümüz, paramız ve imkanımız yok ancak onlarda olmayan bir şeye sahibiz. Sokağa çıkacak yüzümüz var" ifadelerini kullandı.

Özel, polisin CHP Genel Merkezi'ne girmesini "işgal" olarak nitelendirerek, "Teslim olmayacağız, direneceğiz" dedi. Partinin savaş meydanlarında, çadırlarda kurulduğunu hatırlatan Özel, "Bu parti kurulduğunda bir genel merkezi yoktu. Sonra Birinci Meclis’teki bir odayı kendine genel merkez kabul etti" şeklinde konuştu.

"Seçim sokakta kazanılır"

Özel, mücadelenin süreceğini belirterek, "Bize bir oda, bir çadır yeter, bize milletimiz yeter. Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz, seçim genel merkezde değil sokakta kazanılır" dedi. Polis müdahalesine ilişkin olarak, "AK Parti’nin yargı ve butlan kolları ne kadar kriminal suçlu tipi varsa onları arkalarına alarak bu partiye saldırdılar. Şerefli Türk polisini de kirli emellerine alet ettiler. Kapıları, camları indirdiler, gaz sıktılar, işgal ettiler" değerlendirmesinde bulundu.

Kasa Kemal Kılıçdaroğlu'nda

Mahkemenin verdiği "mutlak butlan" kararı sonrası CHP'nin banka hesaplarına el konulduğu bildirildi. Bu kararla birlikte Özgür Özel ve mevcut yönetimin banka hesaplarına erişimi durduruldu. Paranın kontrolünün, mahkeme tarafından genel başkan olarak atanan Kemal Kılıçdaroğlu'na geçtiği kaydedildi.

 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız