Snapcash 30 Ağustos'ta sonlandırılıyor
Snapchat'in 2014 yılında hizmete sunduğu Snapcash, Google ve Apple gibi devlerin ödeme servisleri karşısında direnemedi. Kullanıcılarına teşekkür eden Snap, hizmetin 30 Ağustos'ta kapatılacağını duyurdu
Yayınlanma :
23.07.2018 19:00
Günümüzde ise Snapchat bir yandan kullanıcı sayısı bakımından Instagram’a yetişmekte zorlanırken bir yandan da Google, Facebook, Apple ve Zelle gibi devlerin ödeme servisleri ile mücadele ediyor. En sonunda Techcrunch’a açıklama yapan Snap, Snapcash’in durdurulacağını şöyle açıkladı: “Snapcash bizim başka bir şirketle ortaklık kurarak geliştirdiğimiz ilk ürünümüzdü. Dört yıldır Snapcash’i kullanan tüm Snapchat kullanıcılarına ve ortaklıklarından dolayı Square’ye teşekkür ediyoruz” dedi.
Servisin neden kapandığı ile ilgili olarak Snap’ten bir açıklama gelmese de Snapcash’in Venmo gibi büyümeyi başaramadığı ve Google ile Apple’ın ödeme servisleriyle mücadele edemediğini anlamak zor değil. Ayrıca Twitter'da kullanıcıların uygunsuz cinsel içerikli fotoğraflar karşılığında Snapcash üzerinden ücret talep etmesi de işleri kolaylaştırmıyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: