SNOWBOARD YAPARAK ENERJİ DEPOLADILAR
İzmirli avukat Kurtuluş Atalay eşi Ebru Atalay ile Bolu'nun zirvesi Kartalkaya'da stres attı. Yoğun iş temposuna rağmen eşi Ebru Atalay ile birlikte tatil fırsatı bulan Kurtuluş Atalay, snowboard yaparak enerji depoladı.
Yayınlanma :
03.02.2018 13:28


Tatilin kendisine ve eşine çok iyi geldiğini belirten Avukat Kurtuluş Atalay,'Her yıl olduğu gibi bu yılda kış tatilini doğup büyüdüğüm Bolu'da geçirmekten büyük keyif aldım. Yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaşmak çok iyi geldi. Türkiye'nin gözde kayak merkezi Kartalkaya tatilcilerin ilgi odağı oldu. Kış bitmeden Kartalkay'ya bir kez daha gelmek istiyoruz" dedi. Zevkli ve eğlenceli bir tatil geçirdiklerini belirten Ebru Atalay^'Kartalkaya tatilini herkese tavsiye ediyorum' diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: