• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İZMİR
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • ASAYİŞ
  • SPOR
  • EKONOMİ
  • VİDEO HABER
  • Köşe Yazarları
  • SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT EĞİTİM MAGAZİN
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Soyer'den 'Erdoğan'ın davetine gidecek misiniz?' sorusuna yanıt
GÜNDEM
Yayınlanma: 10 Eylül 2019 - 13:00

Soyer'den 'Erdoğan'ın davetine gidecek misiniz?' sorusuna yanıt

GÜNDEM
10 Eylül 2019 - 13:00
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Soyer'den 'Erdoğan'ın davetine gidecek misiniz?' sorusuna yanıt
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyükşehir belediye başkanlarına yaptığı davete icabet edeceğini açıkladı.

Birgün Gazetesi'nden Aycan Karadağ'ın haberine göre Başkan Soyer Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) iktidarı sırasında Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum atanan Diyarbakır’a da gideceğini ifade ederek, “Diyarbakır bizim kardeş şehrimiz. Elbet gideriz” diye konuştu.

Bu yıl 27-29 Eylül tarihleri arasında yapılacak 3. İzmir Körfez Festivali için basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Arkas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bennar Arkas ve Ege Açıkdeniz Yat Kulübü Başkanı Akif Sezer katıldı.

"KÖRFEZ FESTİVALİ ADETA KALP MASAJI OLACAK"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Körfez Festivali’nin her yıl daha da büyüyen bir etkinlik olduğunu ifade ederek, “Biz denizsiz olamayız. İzmir bir deniz kentidir. Biz yeni vizyon belirlerken denizle bağını unutmuyoruz. Ben İzmir’i tarif ederken hep yürek olduğunu hatırlatıyorum. İzmir bir liman kenti olan doğunun en batısı batının en doğusudur. Şehrin özünden, coğrafyasından besleniyoruz. Körfez Festivali, İzmir’in denizle bağını güçlendirecek bir etkinlik olacak. Körfez Festivali adeta kalp masajı olacak. İzmir bir marka kent. Bu da önemli bir adım olacak. Bu gibi festivalleri arttıracağız. Körfez Festivali’ne katılan sporcular her yıl daha da artıyor. Bu gibi festivaller kentlerin gelişmesine fayda sağlıyor. Şehrimizdeki insanlar mutlu değilse bir şeyleri eksik yapıyoruz demektir. Yaşadığı kentleri insanların sevdirmeliyiz. Eğer inanlar yasadığı kenti severlerse daha da üretirler. İzmir’i festivallerle mutlu bir kent yapacağız. Arka mahallede olan çocuklarımızı yelken ile buluşturacağız” diye konuştu.

Arkas Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Bennar Arkas da, “Bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Çok heyecanlıyız. Gelecekte görmek istediğimizi birkaç günlüğüne görüyoruz. Benim jenerasyon körfezi yaşamadı. Ama çocuklarımız yaşaması için uğraşıyoruz. Bu festival bizim için çok önemli. Bunun için bu yolda İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne, Yelken Federasyonu’na ve sporculara çok teşekkür ederim” dedi.

Ege Açıkdeniz Yat Kulübü Başkanı Akif Sezer ise, “Büyükşehrimiz ile Arkas Holding’in desteği ile yelkeni İzmir ile buluşturduk. Körfez temizliği gün geçtikçe iyi oluyor. Bu sporun herkes tarafından yapılmasını istiyoruz. Bunu geçmiş dönemlerde yaptık yine yapacağız” şeklinde konuştu.

"DİYARBAKIR BİZİM KARDEŞİMİZ, ELBET GİDERİZ"

Tunç Soyer, 3. İzmir Körfez Festivali basın toplantısının ardından gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Soyer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyükşehir belediye başkanlarına yaptığı davete icabet edeceğini açıkladı. Başkan Soyer ayrıca, Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) iktidarı sırasında Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum atanan Diyarbakır’a da gideceğini ifade ederek, “Diyarbakır bizim kardeş şehrimiz. Elbet gideriz” diye konuştu.
EDİTÖR
Haber Merkezi
Haber Merkezi
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Hastaneye kaldırılmıştı: Muhittin Böcek cezaevine gönderildi
Hastaneye kaldırılmıştı: Muhittin Böcek cezaevine gönderildi
FETÖ’nün sendika ve eğitim üzerinden
FETÖ’nün sendika ve eğitim üzerinden "devlet" yapılanması: ByLock yazışmalarıyla ortaya çıkan ve "Her yol mübahtır” talimatıyla kurulan gizli ağ
CHP'den üç isme kesin ihraç talebi!
CHP'den üç isme kesin ihraç talebi!
BBP'den ‘komisyon’ açıklaması: ‘Türkiye’nin üniter yapısını hedef alan siyasi ve ideolojik bir proje’
BBP'den ‘komisyon’ açıklaması: ‘Türkiye’nin üniter yapısını hedef alan siyasi ve ideolojik bir proje’
Son Haberler
İzmir BB'de işten atılan işçiler Meclis Toplantısı'na girmek istedi
İzmir BB'de işten atılan işçiler Meclis Toplantısı'na girmek istedi
CHP’li Özçağdaş’tan LGS tepkisi: “Sınav soruları Bursa’da paylaşıldı”
CHP’li Özçağdaş’tan LGS tepkisi: “Sınav soruları Bursa’da...
CHP'den Manavgat kararı: 3 isme kesin ihraç istemi
CHP'den Manavgat kararı: 3 isme kesin ihraç istemi
Hastaneye kaldırılmıştı: Muhittin Böcek cezaevine gönderildi
Hastaneye kaldırılmıştı: Muhittin Böcek cezaevine gönderildi
FETÖ’nün sendika ve eğitim üzerinden
FETÖ’nün sendika ve eğitim üzerinden "devlet" yapılanması: ByLock...

Ana Sayfa
İZMİR
GÜNDEM
SİYASET
ASAYİŞ
SPOR
EKONOMİ
VİDEO HABER
SAĞLIK
KÜLTÜR-SANAT
EĞİTİM
MAGAZİN
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • İZMİR
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MAGAZİN
  • Röportaj
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • Teknoloji
  • VİDEO HABER
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım