Uzun bir aradan sonra kamuoyunun karşısına çıkan eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Milletvekili Süleyman Soylu, gündemdeki konulara dair açıklamalarda bulundu.
Ahmet Metan'ın sorularını yanıtlayan Soylu, özellikle Erdoğan sonrası döneme ilişkin görüşlerini paylaştı.
Soylu, "Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye kazandıracağı daha birçok büyük hizmet var. Türkiye'nin kendi uçağını ve uçak motorunu üretmesi, hava savunma sistemini tamamlaması gerekiyor.
Ayrıca demografik yapının yukarı yönlü bir ivme kazanması sağlanmalı.
Terörsüz bir Türkiye hedefi tamamlanmalı. Erdoğan olmadan bu projelerin tamamlanmasına izin vermezler.
Son çeyrek asırda Erdoğan dışında kimse iç ve dış baskılara dayanamazdı.
Ben gelenekçi biriyim, Erdoğan nereyi işaret ederse oradan giderim," dedi.
"YERİNİ DOLDURACAK BİR FİDAN"
Daha önce, iktidara yakın bir yazar olan Yüksel Tokur, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a emeklilik çağrısı yaparken, Erdoğan sonrası için bir isim önerisinde bulunmuştu. Tokur, "O koca çınar yıkılsa bile, yerini dolduracak bir 'FİDAN' yetiştirmiştir," ifadelerini kullanmıştı.
Yorumlar
Kalan Karakter: