Sürekli: Kendi Kazdıkları Kuyuya Düştüler
Bölücü terör örgütüne katılımın günden güne düştüğünü belirten Sürekli, "Bunun yanında Güneydoğu'da kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştü" diye konuştu.
Yayınlanma :
05.06.2017 17:40


"ÇAĞIN İHTİYAÇLARINA UYGUN POLİTİKALAR ÜRETİYORUZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçildikten sonra AK Parti ile olan bağının hukuki olarak kesildiğinin altını çizen Sürekli, teşkilatın Erdoğan'a olan sevgisinin hiç bitmediğini kaydetti. Sürekli şöyle devam etti;
"16 Nisan'da milletimizin oylarıyla bu hukuki ayrılığa son verildi. Böylece Sayın Cumhurbaşkanımızın partimize üyeliği 2 Mayıs'ta ihya edildi ve 21 Mayıs'ta kongremizle 998 gün sonra partimizin Genel Başkanlığına yeniden seçildi. Cumhurbaşkanımızdan evvel bu görevi yürüten Başbakanımız, geçmiş dönem Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım'ı da sözlerimize eklemek gerekir. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım gerçekten tam bir dava adamı. Aldığı görevi eksiksiz, kusursuz ve vefalı bir şekilde icra etti ve Kurucu Genel Başkanımıza bayrağı devretti. Başbakanımız, İzmir için çok büyük bir şans. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkan Vekilimiz, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile bütün teşkilatımız kol kola hizmete devam ediyoruz. Bu dünyaya verilen güzel bir birlik mesajıdır. Kongremizi bütün Türkiye seyretti. Müthiş bir coşku, müthiş bir heyecan vardı. Sayın Cumhurbaşkanımız grup toplantısında da çok net mesajlar verdi. AK Parti'nin başarısının sırrı her zaman yeniliklere açık olmasıdır. Her zaman değişim ve yenilenme içerisinde olmasıdır. Kendimizi yenileyerek çağın ihtiyaçlarına uygun politikalar üretiyoruz ve bunu yapmaya devam edeceğiz."
"KENDİ KAZDIKLARI KUYUYA DÜŞTÜLER"
Terörle mücadele konusuna da değinen Sürekli, "Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm hükümet yetkililerimizin defaatle belirttiği gibi terörle mücadelede çok yoğun bir mesai harcıyoruz ve Elhamdülillah başarılı oluyoruz. Bakın Türkiye şu an da 40 yıllık geçmişi olan bir bölücü terör örgütü ile mücadele ediyor. Örgüte katılımın düşmesinin yanında Güneydoğu'da açtıkları tüm kuyulara kendileri gömüldü. Geçtiğimiz günlerde yaşanan elim kazada şehit düşen askerlerimizin başarıyla icra ettiği Kato Dağı operasyonlarını hepimiz biliyoruz. Kahraman askerlerimiz girilemez denen yere, inlerine girdiler. Bunlar ülkemiz adına çok başarılı sonuçlar ama mücadelemiz sadece bu terör örgütü ile sınırlı değil. İsimleri birbirinden farklı ama amaçları aynı bu örgütlerin tümüyle var gücümüzle mücadele etmeye devam ediyoruz. Türkiye devletini içerisine sızarak, arkadan hançerleyen bir FETÖ terör örgütü var. 17-25 Aralık olaylarıyla kendilerini açık eden ve 15 Temmuz'da gerçek yüzlerini tamamen ayyuka çıkararak asker elbisesiyle vatandaşa kurşun yağdıran bu teröristlerin devlet mekanizması içindeki kalıntılarını kazımaya devam ediyoruz. FETÖ konusunda en büyük sınavı 15 Temmuz gecesi veren milletimize yakışır, adaletli bir mücadele vermeye devam edeceğiz" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: