TAKSİM'DE KATLI BİNA ÇÖKTÜ!
BEYOĞLU’ndaki Kurabiye Sokak’ta bulunan 5 katlı bina büyük bir gürültüyle çöktü. Olay yerinde itfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin çalışması devam ediyor. Olay yerine Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan ile birlikte gelen İstanbul Valisi Vasip Şahin, "İlk aldığımız bilgilere göre içeride herhangi bir kimse yok" dedi.
Yayınlanma :
12.02.2016 14:17
Bir süredir tadilatın devam ettiği binanın 1. katında da pansiyon bulunduğu öğrenildi. Olay yerine itfaiye, polis, sağlık ve belediye ekipleri sevk edildi. Polis şerit çekerek çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ve belediye ekiplerinin çalışması devam ediyor. Sağlık ekipleri her ihtimale karşı hazır bekletiliyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: