Tekin Bingöl hakkında şok iddia!
Hafta sonu gerçekleşen CHP’nin 36. Kurultayı’ndaki Parti Meclisi seçimlerinde, Örgütlerden Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’e fazladan oy yazıldığı iddia edildi
Yayınlanma :
06.02.2018 16:06


BİR SANDIKTA 4 OY FAZLA YAZILDIĞI TESPİT EDİLDİ
Kurultayda yaşananlar birçok tartışmayı da beraberinde getirdi. Son iddia ise kulislere bomba gibi düştü. İl Başkanlığı da yapmış bir milletvekilin kızı, Çankaya ilçe saymanı Hüseyin Özkan’ın görevli olduğu sandıkta Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’e fazladan 4 oy yazıldığını öne sürdü. Özkan’ın görevli olduğu sandıkta oyların yeniden sayıldığı ve iddiaların doğru olduğunun anlaşıldığı ifade edildi. Özkan’ın sayımın tekrarlandığı sırada apar topar salondan çıktığı da dile getirilen iddialar arasında yer aldı.
DİĞER SANDIKLARDA NE OYUNLAR DÖNDÜ?
Olaya şahit olan partililer Özkan’ı disipline sevk edilmesini isterken, diğer sandıklarda ne gibi oyunlar döndüğü sorusu CHP kulislerinde yankılanmaya başlandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: