Teşekkürler Konak!
Yaz tatili boyunca 100’ün üzerinde okulun bakım ve onarımını yapan Konak Belediyesi’ne okul yöneticileri ve öğrencilerden teşekkür geldi.
Yayınlanma :
30.09.2016 13:24


Sorunlar El Birliği ile Çözülür
Ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Başkan Pekdaş, bütçelerinin el verdiği oranda okullara destek olduklarını söyledi. “Okullara yardımlar yerel yönetimlerin asli görevi değil. Ancak bizim geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim almasına katkı koymak gibi bir sorumluluğumuz da var” diyen Başkan Pekdaş, “Konak Belediyesi olarak elimizden geldiğince okullarımızın temel ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Okullarımızın sorunları çok ama bu sorunları az da olsa çözüme kavuşturmak bizleri sevindiriyor. Keşke daha çok imkanımız olsa ve daha çok okula yardım edebilsek” dedi. Okul Müdürü Baylan da Konak Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu belirterek, bu dayanışmanın artarak sürmesini istedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: