Test sonucu 'yanlış' söylenen CHP'li belediye başkanı Palaz, taburcu edildi
Covid-19 teşhisiyle hastanede karantinaya alınan Balıkesir Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, yapılan testin sonucunda 'yanlışlık' olduğunu ve taburcu olduğunu duyurdu.
Yayınlanma :
28.10.2020 18:51


Hastaneye karantinaya alınan İbrahim Palaz, konuyla ilgili bugün yaptığı açıklamada, 26 Ekim'de yaptırdığı Covid-19 test sonucunun negatif çıkmasına rağmen kendisine 'pozitif çıktı' denildiğini söyledi. Palaz bunun üzerine kendisine ikinci bir test yapıldığını ve bugün alınan sonucun da negatif çıkması üzerine hastaneden taburcu edildiğini kaydetti.
CHP'li Palaz sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla yaşadıklarını şöyle anlattı:
"Sevgili hemşehrilerim iki günlük süreçte sizleri biraz üzdük. Bu elimizde olan bir neden değildi. 26 Ekim'de verdiğimiz bir test numunesi sonucunda, testimizin pozitif olduğunu ve karantinaya alınmamız gerektiğini söylediler Sağlık Bakanlığı yetkilileri... Ondan sonra akşamüzeri dediler ki bir test daha yapmamız gerekiyor. O süreçte öğrendiğimize göre ilk testimizde negatifmiş. Şu anda yapılan ikinci testimizde negatif çıktı. Şu anda hastaneden taburcu oldum, sağlığım yerinde. Hiçbir şekilde koronayla ilgimiz alakamız yok. Bu süreçte beni arayan, endişelenen tüm hemşehrilerime, yakınlarıma, akrabalarıma, dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Kalın sağlıcakla."
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: