Topuklu ayakkabıdan uyuşturucu hap çıktı
Adana'da ayakkabı imalathanesine düzenlenen operasyonda kadın ayakkabılarının topuğuna gizlenmiş halde 64 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kardeş gözaltına alındı.
Yayınlanma :
09.05.2019 02:00


İş yerindeki aramalarda 2,8 gram skunk ile hassas terazi de bulundu. Bunun üzerine iş yerindeki Mahmut K. (49) ve ağabeyi Metin K. (55) gözaltına alındı. Ayrıca polis yaptığı incelemede bir çok kadın ayakkabısının topuğunun boşaltıldığını tespit etti. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimine getirildi.
Daha sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mahmut K. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı, ağabeyi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: