TRT’DEKİ O SÖZLERE CHP'Lİ ALTAY'DAN ÇOK SERT TEPKİ!
TRT'de iftar öncesi yayınlanan "Ramazan Sevinci" isimli programda konuşan Prof. Dr. Ramazan Akçay'ın "namaz kılmayan hayvandır" açıklamasına en sert yanıt CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'dan geldi. Altay, Akçay hakkında "Ama asıl onu TRT'ye böyle bir önemli yayın kuruluşuna çıkarıp böyle bir program yaptıran olsa olsa hayvandır, eşek oğlu eşektir" şeklinde konuştu.
Yayınlanma :
13.06.2016 18:06


En sert tepki: Onu TRT'ye çıkaran hayvandır, eşek oğlu eşektir.
Namaz kılmayan hayvandır açıklamasına yönelik olarak çok sert ifadeler kullanan Altay, TRT'deki programda "Namaz kılmayan hayvandır" cümlelerine en sert tepkiyi vererek, Kur'an da böyle bir ayet ve hadis olmadığını belirterek Akçay'ın meczup olduğunu söyledi. Altay ayrıca, Akçay gibi birinin TRT gibi önemli bir yayın kuruluşuna çıkartılıp böyle bir programı yapan kişinin olsa olsa hayvan olacağını söyleyerek; "Ama asıl onu TRT'ye böyle bir önemli yayın kuruluşuna çıkarıp böyle bir program yaptıran olsa olsa hayvandır, eşekoğlu eşektir. Ne söylediğimi bilerek söylüyorum" ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: