TRT Spor'un canlı yayınında, Başak Koç'un spiker Kerem Öncel'e yönelik sözleri sosyal medyada gündem oldu. Yayın sırasında, Paris'ten bağlanan eski voleybol kaptanı Özlem Özçelik ile birlikte yayında olan Öncel, maç hakkında bilgiler verdi ve değerlendirmelerde bulundu. Yayın bitiminde, Koç’un Öncel’in sandalye kullanmasına atıfta bulunarak, "1.90’lık Özlem 1.70 gözüküyor. Neyse karakter sandalye üzerine çıkarak yükselmiyor…" şeklinde ifadelerde bulunması dikkat çekti. Bu sözler, Koç ve Öncel arasında TRT içinde yaşandığı iddia edilen sorunlara bir gönderme olarak yorumlandı. İddialara göre, Öncel, TRT üst yönetimine Koç’un uyarılması için bir mektup göndermişti. Koç’un, canlı yayında bu şekilde 'karakter' göndermesi yaptığı belirtildi.
TRT Spor canlı yayında Başak Koç'tan spiker Kerem Öncel'e sert gönderme: Karakter sandalyenin üzerine çıkarak yükselmiyor
TRT Spor'un canlı yayınında, Başak Koç'un spiker Kerem Öncel'e yönelik sözleri sosyal medyada gündem oldu.
Yayınlanma :
04.08.2024 18:15


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: