Trump Devlet Liderine Sinirlendi, Telefonu Yüzüne Kapattı
ABD Başkanı Donald Trump dünyanın gündeminden düşmüyor... Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbll ile telefonda görüşen Donald Trump, sinirlenip telefonu kapattı.
Yayınlanma :
02.02.2017 12:14


Başbakan Turnbll'un, Avustralya yönetimindeki gözaltı merkezlerinde tutulan mültecilerin, ABD'ye yerleştirilmesi için Obama yönetimi ile imzalanan anlaşmanın devamı için ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı telefon görüşmesinin detayları ortaya çıktı.
Trump Sinirlendi Telefonu Kapattı
Avustralya medyasının Washington Post'a dayandırdığı habere göre yaklaşık 1 saat sürmesi planlanan telefon görüşmesi, Trump'ın sinirlenip telefonu kapatması nedeniyle 25 dakika sürdü.
Trump'ın sinirlenip telefonu kapattığı görüşme sırasında Turnbull'a aynı gün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve üç liderle görüştüğünü ve "bunun şimdiye kadarki en kötü telefon görüşmesi" olduğunu söylediği ifade edildi.
Söz konusu anlaşmayı da "Şimdiye kadarki en kötü anlaşma" olarak niteleyen Trump'un görüşmede "Bu insanları istemiyorum." dediği ileri sürüldü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: