TTB'den Bakan Koca'ya istifa çağrısı
Türk Tabipleri Birliği, Sağlık Bakanı Koca’nın vaka sayısına ilişkin açıklamalarının ardından istifa çağrısında bulundu.
Yayınlanma :
26.11.2020 10:40
TTB’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır” ifadesine yer verilerek, Koca’ya istifa çağrısında bulunuldu.
“Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır” ifadesine yer verilen paylaşımda, “Aylardır söylediğimiz gerçekler doğrulandı. Süreci şeffaf yürütmediniz, gerçekleri sakladınız. Yurttaşlara yalan söyleyerek, gerçeği saklayarak algılarla pandeminin yayılmasına neden oldunuz” sözleriyle Sağlık Bakanı Koca’ya istifa çağrısında bulunuldu.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınındaki günlük vaka sayısını 28 bin 351 olarak açıklamış, Koca'nın açıklaması sosyal medyada tepkileri de beraberinde getirmişti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: