Türkiye'yi ilk defa kasırga vuracak!
Küresel tahmin modellerine göre Türkiye'yi ilk defa kasırga vuracak. İyon Denizi üzerinden gelen kasırganın yönünün değişmemesi halinde kıyı Ege'de çok büyük zararlara sebep olabileceği tahmin ediliyor. Tropical Medicane olarak adlandırılan kasırganın pazar ya da pazartesi günü Türkiye'ye ulaşması bekleniyor.
Yayınlanma :
27.09.2018 12:55


Küresel tahmin sistemlerindeki modellere dayandırılan habere göre, eğer İyon Denizi üzerindeki kasırga yönünü değiştirmezse 30 Eylül'de Ege kıyılarına ulaşacak. Kasırganın en büyük etkiyi ise Muğla, Aydın, İzmir, Çanakkale, Balıkesir kıyıları hattında oluşturması bekleniyor. Kasırganın Ege Bölgesi'ni geçtikten sonra Marmara Denizi üzerinden İstanbul'u etkileme ihtimali de bulunuyor.
Yakın tarihte bu şiddette bir fırtınanın yurdumuzu etkilediğine dair bir kayıt bulunmuyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: