Van Gölü kıyısında donma tehlikesi geçiren göçmenler hastaneye kaldırıldı
Van’ın Gevaş ilçesinde Van Gölü kıyısına 2 gün önce terk edilen ve donma tehlikesi geçiren 48 düzensiz göçmen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Yayınlanma :
09.02.2020 22:23


Düzensiz göçmenleri getiren tekneciler, 1,5 saatte olay mahalline vardıklarını belirterek, “1,5 saatte oraya vardık. Çok şükür hepsi de iyidir. Üşümüşler. Ekmek, su, çay verdik. Çok güzel bir şekilde getirdik. Kaymakam beye teslim ettik. Allah devletimize zeval vermesin” dediler.
Gevaş Kaymakamı Hamit Genç de, beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Ekmekçioğlu, İlçe Emniyet Amiri Abdullah Anık ve İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Onur Mahmutoğlu ile Akdamar İskelesinde göçmenlerin tekneden alınarak ambulanslarla hastaneye sevk edilmesini yerinde takip etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: