Vatandaştan Balıklıova Semt Merkezi'ne Tam Not
Urla Belediyesi tarafından yapılan Balıklıova Sahil Düzenlemesi içerisinde yer alan Semt Merkezi ve Kadın Emeği Çay Ocağı açıldı. Semt Merkezi içerisindeki çay ocağında Balıklıovalı 28 kadının dönüşümlü olarak çalışacak.
Yayınlanma :
20.08.2017 10:42


Vatandaşlardan tam not
Haftasonu tatilini değerlendirmek için Balıklıova sahiline gelen vatandaşlar Başkan Sibel Uyar’a teşekkür ettiler. Çok güzel bir alan yapıldığını söyleyen vatandaşlar; “Yıllardır beklediğimiz gün bugünmüş. Rahatlıkla denize giriyor, açılan çay ocağında oturarak denize karşı keyif yapıyoruz. Sahili köylüye ve tüm vatandaşlara kazandırdığı için Başkanımız Sibel Uyar’a çok teşekkür ediyoruz” dediler.
Hizmete giren Kadın Emeği Çay Ocağı’nda kadınlar hem para kazanacak hem de Balıklıova Köyü gelişecek. Aynı zamanda Semt Merkezi olan binada yıl boyunca çocuklara ve kadınlara eğitimler verilecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: