Yavaş: Başarısız olalım diye böyle karar alıyorlar
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 'belediye meclisindeki çalışma arkadaşlarının iyi niyetli olduğunu ancak seçim sonuçlarını hazmedemeyen bir kişinin önergelerini reddettirdiğini' söyledi. Yavaş, "Başarısız olalım diye böyle karar alıyorlar” dedi.
Yayınlanma :
27.01.2020 09:21


"Elazığ’da meydana gelen depremin ardından herkes orada. Hiç kimseyi ayırmadan ben hepsine çok teşekkür ediyorum. Bu çok önemli bir hadise. Böyle zamanlar bizim birlik olduğumuz zamanlar; ama bizi hep acılar mı birleştirecek? Sadece acılar bizi birleştirmemeli. Bizim kavga edecek tartışacak bir durumumuz yok. Özellikle Ankara için şunu söyleyebilirim, bizler seçilmiş insanlarız, halka karşı sorumluluklarımız var. Seçildikten sonra siyaset bitmiştir. Herkese karşı sorumluluğumuz var. Herkesten vergi alıyoruz herkese eşit hizmet ediyoruz. Bu Elazığ’daki olay da bize ders olmalı. Sadece acılarda değil sevinçlerde de birlikte olmalıyız. Her olayda yan yana gelmeliyiz."
'Şeytanın aklına gelmeyecek hadiseler'
Birlik ve bütünlük içerisinde hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Yavaş, sözlerini şöyle sürdürdü;
"Ayrımcı dili kullanan herkes kaybeder. Biz artık bu dili terk etmeliyiz. Hepimizin kardeş olduğunu kabul etmeliyiz. Şimdi böyle bir şey olabilir mi; Depremde enkaz altında kalanın partisi şu, gelen belediyenin partisi şu. Bunlar şeytanın aklına gelmeyecek hadiseler. Nasıl enkaz altından birini çıkarırken bunlar akla gelmiyorsa, normal hayatta hizmet ederken de bunlar akla gelmemeli."
Ankara’daki toplanma merkezlerine değinen Yavaş “Ankara’nın acil toplanma alanları, bizim internet sitemizde yer alıyor” dedi.
'Seçim sonuçlarını hazmedemeyen bir kişi önergelerimizi reddettiriyor'
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin çalışmalarına da değinen Yavaş “Belediye meclisindeki arkadaşlar iyi niyetli arkadaşlar fakat seçim sonuçlarını hazmedemeyen bir kişi önergelerimizi reddettiriyor. Başarısız olalım diye böyle karar alıyorlar” dedi.
Ankara’daki metro çalışmalarına da değinen Yavaş, Dikimevi metrosunu 6 durak uzatmak için çalışmalara başladıklarını kaydetti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: