YENİ YIL ''ŞANS'' GETİRSİN
Bayraklı Belediyesi bu yıl da geleneği bozmadı. İlçenin iki farklı noktasına kurduğu “Şansını dene, hediyeni al” stantlarında vatandaşlar toplam 140 hediyeden birini kazanmak için dilek tuttu. Etkinlikte soğuk heykelin yılbaşı ağacı figürü, noel anne ve babalar özellikle çocukların ilgisi çekti.
Yayınlanma :
29.12.2015 08:27
Etkinlik, soğuk heykel sanatçılarını gösterisiyle büyük ilgi gördü. Şansını deneyenler, hazırlanan kutulara iletişim bilgilerini attı. Çekiliş sonucu 25 bisiklet, 10 paten, 5 kaykay, 20 uzaktan kumandalı araba, 20 oyuncak bebek, 20 peluş oyuncak, 20 futbol 20 de basketbol topu yeni yılda şanslı sahiplerine teslim edilecek. Dilekler yarına (30 Aralık) kadar toplanmaya devam edecek.
KURA ÇEKİLİP HEDİYELER SAHİPLERİNE ULAŞTIRILACAK
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bu etkinliğimizi 4. kez düzenliyoruz. Vatandaşlarımız isimlerini ve iletişim bilgilerini hazırladığımız kutulara atıyor. Yeni yılda kura çekimiyle hediyeleri sahiplerine teslim edeceğiz. Özellikle çocuklarımız için çok güzel hediyelerimiz var. Yeni yılda herkese ‘bol şans’ getirmesini diliyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: