Yılbaşı’na özel “Hediye Eşya Günleri”
Yayınlanma :
29.12.2018 10:30
Yılbaşına özel olarak gerçekleştirilen Hediyelik Eşye Günleri, Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda başladı. Bornova Kadın Girişimi ve İşletme Kooperati ile Üretici Kadınlar’ın el emeği ürünleri daha ilk gününden büyük ilgi gördü. 52 standın yer aldığı Kermes, 28-29 ve 20 Aralık tarihlerinde gerçekleşiyor.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Bornova Cumhriyet Meydanı’ndaki stantları ziyaret ederek, el emeği ürünlerini satan kadınlara bol kazançlar diledi. Bornovalılara çağrı da yapan Başkan Atila, “Sevdiklerinize Yılbaşı hediyesi alacaksanız, Bornovalı kadınların birbirinden güzel el emeği ürünlerini almanızı tavsiye ederim. Hediyelik Eşya Günleri, 28-29 ve 30 Aralık'ta Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda” diye konuştu.
Bornova Kadın Girişimi ve İşletme Kooperati Başkanı Hürriyet Yıldız ise toplam stantta birbirinden güzel hediyelikler olduğunu belirterek, tüm Bornovalıları doğal malzemelerle yapılan el emeği hediyeler için Hediyelik Eşya Günleri’ne davet etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: