YILDIRIM, ÜÇKUYULAR PAZARYERİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım kapanacak olan Üçkuyular Pazaryeri esnafıyla bir araya geldi. Pazarcı esnafının otoban köprüsü altındaki alana taşınma isteğini dinleyen Yıldırım, "Esnafımızın sorununu çözeriz" dedi.
Yayınlanma :
14.02.2016 21:48


Pazarcı esnafı sorunları birinci ağızdan dinlemeye ve konuyu yerinde inceleyen Bakan Yıldırım "Her şeyin bir yönetimi var pazarcı esnafının sorununu çözeriz kimseyi mağdur durumda bırakmayız. Esnafımızın sorununu çözeriz" dedi. Pazarcı esnafı Bakan ve beraberindeki heyete meyve ikram etti.(medyaege.com)
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: