Zeynep Aslan için pedallayacaklar!
Yayınlanma :
23.10.2020 10:01


Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Takımı sporcularından 36 yaşındaki Zeynep Aslan, Çiğli’nin Kaklıç mahallesi yakınlarında antrenman yaptığı esnada tali yoldan çıkan kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Bir çocuk annesi genç sporcunun ölümü ilçede ve spor camiasında büyük üzüntüye neden oldu. Aslan’ın ölümünün ardından İzmirli Bisiklet Sporcuları, bisikletli ölümlerinin önüne geçmek için “Bisikletime Çarparsan Ölürüm” başlığıyla bir çalışma başlattı. Sporcular, Zeynep Aslan adına, Bostanlı Demokrasi Meydanı’nda oluşturulan anma alanındaki zeytin fidanının altına, yanlarında getirdikleri notları ve çiçekleri bırakacak, basın açıklaması gerçekleştirecek. Zeytin fidanı daha sonra Zeynep Aslan’ın vefat ettiği Çiğli bölgesi yakınlarında bir yere dikilecek.
Sporcular anma töreninin ardından Bostanlı Demokrasi Meydanı’ndan Konak Meydanı’na kadar bisiklet sürecek. Programlarda pandemi sebebiyle maske kullanımına ve sosyal mesafe kuralına dikkat edilecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: