1700 metrekarelik proje ihaleye çıkıyor
Torbalı Belediyesi’nden Pancar’a kafeterya
Yayınlanma :
15.10.2021 11:54


Torbalı Belediyesi kırsal mahallelere yatırım yapmaya devam ediyor. İki mahallenin bulunduğu Pancar’a Torbalı Belediyesi bir sosyal tesis daha kazandırıyor. Bir yandan da yazlık düğün salonu çalışmalarının devam edildiği mahalleye şimdi de bir kafeterya yapılacak. Toplam 1700 metrekarelik alanı kapsayacak olan çalışma kapsamında Torbalı Belediyesi tarafından Pancar’a çok şık 130 metrekarelik kapalı alanı bulunan kafeterya kazandırılacak. Kafeterya ve çevre düzenlemesi için 18 Ekim’de ihaleye çıkılacak. 1 Kasım’da inşaat çalışmaları başlayacak olan kafeterya 55 günde tamamlanacak.
1700 METREKARELİK PROJE
İlçedeki tüm mahallelere dokunuşlarda bulunacaklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Sosyal ve kültürel alan konusunda handikaplı olan Pancar mahallemize kafeterya yapmak için hazırlıklarımızı tamamladık. 18 Ekim’de ihaleye çıkıyoruz. 130 metrekaresi kapalı alan olan tam 1700 metrekarelik bir alanı kapsayacak olan tesisimiz şimdiden bölge halkına hayırlı olsun. Torbalı’da dokunmadığımız tek bir mahalle bile kalmayacak” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: