3 saat önce alınan çamaşır makinesi yangın çıkardı
Eskişehir'de bir öğrenci evinde, çamaşır makinesi arızası sonucu çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangına neden olan çamaşır makinesinin 3 saat önce alındığı belirtildi.
Yayınlanma :
17.12.2018 13:30


Ardından alevlerin büyümesiyle açık olan mutfak camından dumanlar yükselmeye başladı. İkametten çıkan dumanları fark eden çevredeki vatandaşlar durumu Eskişehir İtfaiyesi ekiplerine ve dairede kalan öğrencilere bildirdi. Kısa sürede olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri ikametin elektrik hattını keserek yangına müdahale etti. Tazyikli suyla söndürülüp soğutma çalışmalarının yapıldığı çamaşır makinesinden geriye kül yığını kaldı.
Öte yandan çıkan yangında herhangi bir yaralanma yaşanmazken, öğrencilerin çamaşır makinesini 3 saat önce ikinci el eşya satan bir iş yerinden aldıklarını, makineyi kurduktan sonra ilk yıkamada çamaşır makinesinin bu hale geldiğini belirtti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: