50 yıllık evli çiftin vefa ve sevgi örneği duygulandırdı
Ordu’da 50 yıllık evli çiftten biri by-pass diğeri bacak atardamarının açılması için sırayla ameliyat olurken, vefa ve sevgi örneği göstererek birbirlerine refakat ettiler.
Yayınlanma :
10.04.2019 21:00


Ameliyatların aynı süreçte yapılması önerisine Halil Erin, ‘Önce eşimi sağlığına kavuşturun’ diyerek fedakarlık yaptı ve kendi tedavisini eşinden sonraya bıraktı. By-pass ameliyatına alınan Samiye Erin’e kalbini durdurmadan en büyük atardamarına meme atardamarı bağlandı. Başarılı bir şekilde gerçekleşen ameliyat sürecinde Halil Erin, çektiği bacak ağrısına rağmen 5 gün boyunca eşine refakatçilik yaptı.
Halil Erin, 4 ay sonra, "Artık sıra bende" diyerek tekrar hastaneye başvurdu. Doç. Dr. Ali Ümit Yener, anjiyografi ile Halil Erin’in bacak damarlarını görüntüledi. Bacak atardamarında müdahale gerektiren ciddi darlıklar olduğu ve bu darlıkların olduğu yerlerin adeta taşlaştığı teşhisini yaptı. Doç. Dr. Ali Yener, “Bu bölgelerden bir tünel açar gibi tıraşlayarak geçtik. Darlık olan yerleri tekrar daralmasın diye ilaçlı balonlarla genişlettik ve kan akımını sağladık. Bu kez Samiye Hanım eşine refakat etti. Çiftimiz, hastalıkta ve sağlıkta birbirlerini hiç yalnız bırakmadı” dedi.
50 yıldır evli olduklarını söyleyen Samiye-Halil Erin çifti, “Biz birbirimizle şifa buluyoruz. Birimizden birine bir şey olursa ne yaparız bilmiyoruz. Çok şükür sağlığımıza kavuştuk, kendi şehrimizde, kolay ulaşılabilir bir şekilde ameliyatımızı ve tedavimizi gerçekleştiren Doç. Dr. Ali Ümit Yener’e ve tedavimiz süresince bizlere her türlü yardım ve kolaylığı gösteren hastane personeline çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: