75 yaşındaki vatandaşın röportajı gündem oldu: Bu derece hırsızlık görmedim, 6 maaş alıyor üstüne beni tehdit ediyor, ulan sen kimsin
Sokak röportajı sırasında kendisine uzatılan mikrofona konuşan 75 yaşındaki vatandaşın, Tunus'a yapılan 5 milyon dolarlık hibeyi eleştirdiği konuşma sosyal medyada gündem oldu
Yayınlanma :
13.12.2020 11:10


Tüylü Mikrofon isimli Youtube kanalında yer alan röportajda, Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un birden çok maaş aldığı yönündeki haberleri hatırlatan vatandaş, "Bu derece israf ve hırsızlık görmedim. Ben hayatımda hiçbir devlet memurunun 6 maaş birden aldığını görmedim. Utanmadan bir de 'kızdırmayın beni' diyor. Ulan sen kimsin" dedi.
"Benim paramla çalışıyorsun, beni tehdit ediyorsun"
"Ben halkım" diyen vatandaş, "Benim paramı alıyorsun sen. Ben sabah elimi yıkadığım zaman vergi veriyorum. Benim paramla çalışıyorsun, beni tehdit ediyorsun" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.
Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Türkiye’nin Kovid-19 salgını sebebiyle Tunus'a 5 milyon dolar hibe nitelikli finansal destek vereceği duyrulmuştu.
Korku duvarı aşıldı.Yüreğine sağlık Amca
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: