80 Bin Lokantadan 15 Temmuz'da Ücretsiz Yemek Kararı
Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu, 14-16 Temmuz tarihlerinde şehit yakınları ile gazi ve ailelerine ücretsiz yemek hizmeti verme kararı aldı.
Yayınlanma :
12.07.2017 17:16


Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice, federasyona bağlı 80 bin işletmenin bulunduğunu ve tüm illerdeki odalarına genelge gönderdiklerini belirtti. ''Bu genelge kapsamında 14-16 Temmuz'da yemeğin dostluk, arkadaşlık, kardeşliği çağrıştırdığını düşünerek şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerine yönelik böyle bir organizasyonu düşündük'' ifadelerini kullanan Yenice, ''Biz şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerine çok şey borçluyuz. İnşallah diğer esnaf teşkilatları da böyle bir işe girişir." dedi.
Aykut Yenice, "Tüm şehit, gazi ve gazi ailelerimiz misafirimizdir" şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: