Adnan Saygun'da "Efsane" Konser
Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'ni dolduran İzmirliler, “Babil Efsanesi”nden yola çıkılarak müziğin evrenselliğinin anlatıldığı çok özel bir gösteriye tanıklık etti. Konser, unutulmaz parçaları ve 3 boyutlu görsel şöleni ile izleyenleri büyüledi.
Yayınlanma :
04.05.2017 10:54


Konsere veda ederken Levent Gündüz “ En çok ilham aldığımız şarkı ile veda ediyoruz size. Tarihin en sevilen şarkıları sıralamasında 3. sırada yer alan şarkıda Lennon kendi ütopya görüşünü hayal etmemizi ister. Barış içine yaşanılan bir ütopya kardeşçe yaşanılan bir düş anlatılıyor. Biz de müziğin evrenselliğini anlatmak istedik bu projede” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: