AHMET HAKAN: SEN KİMSİN, EŞKİYA MISIN?
AK Parti milletvekili Abdurrahim Boynukalın'ın 'seçimlerden sonra Hürriyet gazetesi olmayacak' sözlerine sinirlenen Hakan, "sen kimsin, eşkıya mısın? Nereye gönderiyorsun?" dedi.
Yayınlanma :
08.09.2015 07:44


"BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"
Programda Hürriyet'e yapılan saldırı tartışılırken Ahmet Hakan, AKP'li vekilin tehditlerini hatırlattı. Meclis çatısı altına giren bir vekilin bir saldırıya öncülük etmesinin ne kadar vahim olduğunu anlatan Hakan, 'Hürriyet Gazetesi binasına, bir milletvekili öncülüğünde, başında milletvekili var, Tük siyasi hayatında böyle bir şey görmedim. Bir milletvekili arkasına 200-300 adam toplayıp taşlı sopalı saldırının başkanlığını yapamaz efendim.' sözleriyle sitem etti.
"SEN KİMSİN, EŞKİYA MISIN?"
Programın konukları da saldırıyı kınarken Ahmet Hakan sözlerini şöyle sürdürdü: O milletvekili hiç de öyle demokratik bir tepki falan göstermedi. Sözleriyle bir Hürriyet camiasını hedef aldı, hedef gösterdi ve dedi ki seçimden sonra Hürriyet gazetesi olmayacak!. Ne demek bu! Sen kimsin ya!, Eşkiya mısın?
kaynak-haberler.com
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: