AK Parti İzmir'den tanıtım medya atağı
AK Parti İzmir İl Teşkilatı, yerel seçimlere iddialı girmek için çalışmalarına hız verdi…
Yayınlanma :
13.12.2018 21:41


Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, yarın saat 8.30’da İzmir’e gelecek. Ünal ardından, saat 9.30’da İl Başkanlığı Konferans Salonu’nda İl Yürütme Kurulu ile 30 ilçenin ana kademe kadın kolları, gençlik kolları ve Tanıtım Medya Başkanlarıyla bir araya gelecek.
Toplantıda Ünal’ın, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için nasıl bir propaganda çalışması yapılacağı ve genel merkezin belirlediği seçim stratejileri hakkında bilgi vereceği öğrenildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: