19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Kocaeli Başkiskele Belediyesi'nin afişinde Atatürk'e yer verilmedi.
Mynet'te yer alan habere göre; afişte Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü'nün kutlama mesajı ve gençlerle çekilmiş fotoğrafı yer aldı. Yoldan geçen bir kişi o afişe Atatürk'ü de ekledi.
Sosyal medyada gündem olan görüntülerde bölge halkından bir kişi elinde sandalye ve Atatürk posteriyle söz konusu afişe yanaştığı görüldü.
Sandalyeye çıkıp afişin boş bir alanına elindeki Atatürk posterini yapıştıran kişi daha sonra sandalyeden inip afişi tekrar gözden geçirdi.
Posteri yapıştıran kişi daha sonra kadraj dışında kalan bir noktaya selam göndererek alandan uzaklaştı.
Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde belediyenin astığı Atatürk’süz 19 Mayıs afişine sinirlenen bir vatandaş gerekeni yaptı. pic.twitter.com/B7eBtq3YRO
— Whisper (@whisperhaber) May 19, 2024
Yorumlar
Kalan Karakter: