AKP MİLLETVEKİLLERİNE DANIŞMAN YASAĞI!
7 Haziran seçimlerinden sonra AKP'den milletvekili seçilen yeni isimler beraber çalışacakları danışmanlarını kendilerinin belirleyemeyecekleri kararı ile şok oldular.
Yayınlanma :
27.07.2015 03:27


Milletvekillerine beraber çalışacakları 2 danışman kadrosundan birisinin AKP Genel Merkezi tarafından, diğerinin ise Saray tarafından gönderileceği bu yüzden her hangi bir danışman ile anlaşma yapmamaları bildirildi.
MİLLETVEKİLLERİ KONTROL ALTINDA MI TUTULMAK İSTENİYOR?
Milletvekili aday listesi oluşturulurken çeşitli çevrelerden, "AKP'de adaylık şartı Erdoğan'a sadakat ve biat" eleştirileri yükselmişti. Görünen o ki, seçilen milletvekillerinin her adımını takip etmek ve sadakatlerini ölçmek için AKP Genel Merkezi ve Saray işi şansa bırakmama niyetinde.
KAYNAK: HABERDAR
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: