Altay Spor Okulları Atağa Kalkıyor
Altyapı sorumluluğuna Levent Bayraktar’ın getirildiği Altay’da oyuncu potansiyelini arttırmak için çalışmalar hızlandı. Merkez ilçelerde güçlendirilen spor okulları, uzak ilçeler ile Bursa ve Manisa gibi illerde de faaliyete geçmeye hazırlanıyor.
Yayınlanma :
16.11.2016 13:28


Seçmelere Yoğun İlgi
Siyah-beyazlıların 2005-06 doğumlu oyuncu seçmelerine ise büyük katılım oldu. 9 ila 13 yaş arası yaş grupları ve Akademi Hazırlık Grupları için sürekli tarama gerçekleştirildiği belirten Levent Bayraktar; ‘‘Altay’ın Türk futboluna kazandırdığı isimler ışığında veliler ve çocuklarımızın kulübümüze büyük ilgisi var. Bizler de bu ilgiyi arttırıp yetenekli gençlerimize yol açmak için uğraş veriyoruz. Altyapı ve spor okullarında imkanlarımız günden güne iyileşiyor. Başkan Özgür Ekmekçioğlu’nun desteği ile altyapı antrenörlemizin çalışma koşulları düzeltildi, oyuncularımızın ihtiyaç duyduğu malzeme ile forma ve eşofmanlar dağıtıldı. Tüm altyapı oyuncuları A takımın yararlandığı sağlık hizmetlerinden aynı şartlarda faydalanıyor. Biz de çalışmalarımızla Altay’ın ‘‘Futbolcu fabrikası’’ kimliğini güçlendireceğiz.’’ dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: