Altındağ; “Kınık’ta işsiz madencilerin yüzü CHP iktidarıyla gülecek”
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Çetin Altındağ, Bakırçay havzasındaki CHP örgütlerinde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Altındağ, Foça ve Aliağa’nın ardından Dikili, Bergama ve Kınık’ta partililer ve vatandaşlarla buluştu. Soma maden faciasının ardından yaşanan mağduriyetlere dikkat çeken Altındağ, “AKP, katliamın ardından işsiz kalan madencilerimizin sorunlarını yok sayıyor. Onları kaderine terk etti. Kınık’ta onlarca madencimiz aylardır mağdur. Bu mağduriyeti CHP iktidarı giderecek” dedi.
Yayınlanma :
21.03.2015 11:37
“AKP katliama seyirci kaldı”
Altındağ, ikinci durağı olan Kınık’ta partililer ve vatandaşlarla kucaklaştı. Soma’da yaşanan maden katliamının ardından işsiz kalan işçilerin sorunlarını dinleyen Altındağ, “Soma’da yaşanan katliam hepimizin hafızasında. Bu katliamın sorumlusu AKP iktidarıdır. Göz göre göre 301 işçimizin hayatını kaybetmesine seyirci kalınmıştır. Suçluluk duygusuyla dönemin başbakanı Erdoğan, işçi yakınlarının üzerine yürümüş, bürokratları tekme tokat insanlara saldırmıştır” diye konuştu.
“Mağduriyeti CHP giderecek”
Yaşanan katliamın ardından hayatını kaybeden işçilerin yanında hayatta kalanların da AKP hükümetince yüzüstü bırakıldığını vurgulayan Altındağ, “AKP, katliamın ardından işsiz kalan madencilerimizin sorunlarını yok sayıyor. Onları kaderine terk etti. Kınık’ta onlarca madencimiz aylardır mağdur. Bu mağduriyeti CHP iktidarı giderecek. Ben de İzmir milletvekili olarak birinci öncelikle bu mağduriyetin giderilmesinin takipçisi oyacağım” dedi.
“İktidara yürüyoruz”
Kınık’tan Bergama’ya geçen CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Çetin Altındağ, burada da parti örgütünce coşkuyla karşılandı. Partililere hitaben yaptığı konuşmada CHP’nin 8 Haziran sabahı Türkiye’nin makus kaderini değiştirmek üzere iktidara yürüyeceğini ifade eden Altındağ, “Başta AKP olmak üzere tüm Türkiye, CHP’nin iktidara yürüdüğünü görüyor. AKP Türkiye’yi işsizliğe ve geçim derdine sürüklerdi. Hukuku ortadan kaldırdı, toplumsal baskının hüküm sürdüğü bir ülke haline getirdi Türkiye’yi. 8 Haziran sabahı Türkiye bu gidişe dur diyecek” ifadesini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: