Anneler Yaptı Kızları Tanıttı
Karşıyakalı kadınlardan telkâri sergisi
Yayınlanma :
18.05.2017 10:24


7 AYLIK EMEK SERGİDE
Karşıyaka Belediyesi tarafından, Bostanlı Mahalle Merkezi bünyesinde geçtiğimiz Ekim ayında açılan telkâri kursu, sergi ve defile ile sona erdi. 30 kadın, 7 ay boyunca aldıkları eğitimin ürünü olan el emeği göz nuru takıları, Çarşı Kültür Merkezi’nde görücüye çıkardı.
DEFİLE HEYECANI
120 parça eserin yer aldığı serginin ilk gününde, ‘Yansıma’ temasıyla bir defile de yapıldı. Kursiyer kadınların kızları, torunları ve yakınlarının görev aldığı defile, renkli görüntülere sahne oldu. Üç gün açık kalan sergi Karşıyakalıların beğenisini kazanırken, kursiyerler de sunulan imkanlar için Karşıyaka Belediyesi’ne ve Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkür etti.
“HİZMETLERİMİZ SÜRECEK”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “2016-2017 döneminde, kadınlar için hem yeni hobi alanları açmak hem de mesleki beceriler edindirmek amacıyla onlarca ücretsiz kurs düzenledik. Bostanlı Mahalle Merkezi’ndeki telkâri kursumuza ve diğer tüm kurslarımıza katılan, birbirinden başarılı sergilere ve yıl sonu etkinliklerine imza atan katılımcıları tek tek kutluyorum. Önümüzdeki dönemde de her alandaki kurslarımızla kadınlara yönelik sosyal hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: