Antalya'yı Konya'ya bağlayan alternatif yayla yolu kayalarla kapatıldı
Antalya'da, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında araç giriş ve çıkışlarının yasaklanmasının ardından kenti Konya'ya bağlayan Akseki ilçesindeki alternatif yayla yoluna geçişin engellenmesi için kayalar konuldu.
Yayınlanma :
05.04.2020 19:17


İçişleri Bakanlığının genelgesiyle 30 büyükşehir ile Zonguldak'a giriş ve çıkışların yasaklanmasının ardından Akseki ilçesinde kentin Konya ile bağlantısını sağlayan alternatif yayla yollarında da tedbirler alındı.
Süleymaniye Mahallesi'nden başlayan ve 12 mahalleden geçtikten sonra Konya'nın Seydişehir ilçesine ulaşan yayla yolu, Akseki Belediyesi ekiplerince iş makinesi yardımıyla kaya parçaları dökülerek geçici olarak kapatıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: