Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kent genelinde uyuşturucu madde ticaretini engellemek ve faillerine yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Bu doğrultuda 25-31 Ekim tarihleri arasında planlanan eş zamanlı baskınlarda çok sayıda şahıs yakalandı.
Düzenlenen operasyonlarda çeşitli tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ile birlikte 4 hassas terazi bulundu. Ayrıca güvenlik güçleri, 1 kurusıkı tabanca, 3 kurusıkı tabanca fişeği, 24 av tüfeği fişeği ve 159 bin 475 lira nakit paraya el koydu.
Gözaltına alınan 109 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi. Sorgularının tamamlanmasının ardından şüphelilerden 40'ı çıkarıldıkları hakimliklerce tutuklanırken, diğerleri hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı veya serbest bırakıldı.