ATIK YAĞ GETİRENE ÖDÜL
Çevreye duyarlılık göstermek, bilinçli bireyler ve toplum oluşturabilmek amacıyla Çiğli Belediyesi tarafından ödüllü bitkisel atık yağ toplama kampanyası başlatıldı.
Yayınlanma :
15.10.2015 11:13


Okul yönetimleri bidonlar dolduğunda alo çevre hattı numarası olan 3861666 numarayı arayarak bidonların toplanmasını sağlayacak. 6 Mayıs tarihine kadar sürecek kampanyanın sonunda okullar topladıkları yağ miktarına göre ödül alacaklar. Okullara verilecek ödüller ise şöyle belirlendi; projeksiyon cihazı, masa tenisi masası, çok fonksiyonlu yazıcı, futbol, basketbol ve hentbol topları ve fotokopi kağıdı.
Çevre duyarlılığı
Öğrencileri bilinçlendirmek ve çevre duyarlılığını artırmak için böyle bir proje başlattıklarını belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, okul yönetimleri ve öğrencilerin projeye katılmaya istekli olduklarını söyledi. Başkan Arslan, “Çocuklarımızda çevre farkındalığı yaratmak istiyoruz. Atık yağ çevreyi kirleten önemli unsurlardan biri ve biz bunun bilincini erken yaşta çocuklarımıza aşılamak istiyoruz. Öğrencilerimizi de teşvik etmek için ödül vereceğiz. Şimdiden katılımın olduğunu görmek sevindirici” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: