BALBAY: 'ŞAHİN’İN KUBİLAY TÖRENİNDE KONUŞTURULMAMASI ATATÜRK DEVRİMLERİNE, MENEMEN HALKINA SAYGISIZLIKTIR
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in Kubilay’ı anma töreninde konuşturulmamasının öncelikle Atatürk devrimlerine ve Menemen halkına saygısızlık olduğunu belirtti.
Yayınlanma :
08.12.2015 15:35


Bu kararın Atatürk devrimlerine saldıranları cesaretlendirmekten başka bir işe yaramayacağını vurgulayan Balbay şunları söyledi:
“Şahin’i 20 yılı aşkın süredir tanıyorum. Menemen halkı 4 dönemdir onu tercih ediyor. İzmir Valiliği’nin böyle bir karar alması kabul edilemez bir durumdur. Amaçları Şahin’in böyle bir günde düşüncelerini topluma aktarmasını engellemekse bu tam tersi bir etki yapar. Şahin düşüncelerini kimseden çekinmeden en yüksek tondan haykırmasını bilir. Bir an önce bu yanlıştan dönülmesini bekliyorum.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: