Bayraklı’da Onno Tunç nameleri
Yayınlanma :
15.01.2013 15:45


Müzisyen, besteci ve aranjör kimliğiyle Türk Müziğine sayısız eser bırakan Onno Tunç ölümünün 17. yıldönümünde anıldı. Bir zamanlar deli gönlüm, sen ağlama, git, geri dön, değer mi, hadi bakalım, gir kanıma, vurulmuşum sana, şinanay, seni istiyorum ve şov yapma gibi onlarca besteyle Türk müzik tarihindeki usta isimlerden biri haline gelen Onno Tunç’un eserleri Bayraklı’nın genç müzisyenleri tarafından tekrar canlandırıldı. Osmangazi Hizmet Binası Meclis Salonu’nda gerçekleşen konsere gençlerin aileleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Hem çalıp hem söylediler
Barış Gür yönetimindeki birbirinden yetenekli gençler hem çalıp hem söylerken salonu dolduran vatandaşlar ve aileleri de şarkılara eşlik etti. Konser sonunda Kültür Müdürü Serap Çevikdil genç yeteneklerin öğretmeni Barış Gür’e çiçek takdim etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: