Bornova’nın yolları yenileniyor
Bornova Belediyesi, altyapı çalışmalarından sonra zarar gören yolları yenilemek için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Bu kapsamda Çamdibi’nde 5173 sokak ile 5174 sokaklar yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarının ardından parke taş döşenerek yenilendi.
Yayınlanma :
18.01.2018 10:24


Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bozulan yolların yenileme programına alınıp en kısa sürede eskisinden daha iyi hale getirildiğini söyleyerek, “Kilit parke taş döyeme çalışmalarımız da programlı bir şekilde devam edecek. Yollarımız bazen taşıdığı yükten dolayı ve kullanım ömrünü tamamlamasından dolayı yıpranıyor bazen de çeşitli altyapı çalışmaları nedeniyle yapranıyor. Bornova Belediyesi olarak yıpranan, bozulan yollarımızı hemen programımıza alarak imkanlarımız ölçüsünde en kısa sürede onarmak ya da yenilemek için mücadele ediyoruz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: