Bu Kez Filizler İçin Sahne Aldılar
Yayınlanma :
24.11.2018 11:45


En Güzel Şarkılar Filizler İçin
Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi’nde düzenlenen gecede Şef Selim Gönüldaş’ın yönettiği yaklaşık 60 kişilik koro, Türk Sanat Müziği’nin en güzel eserlerini seslendirdi. Unutulmaz parçalar bu kez ihtiyaç sahibi üniversite öğrencileri için söylendi. Yaklaşık 3 saat süren konsere; meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yüzlerce Karşıyakalı katıldı. Etkinliğin geliri ile ihtiyaç sahibi 3 üniversite öğrencisinin bir yıllık burs ücreti karşılandı.
Destek Daha Da Artacak
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Halkın desteği ile günden güne büyüyen Karşıyaka’nın Filizleri Projemize destek olan ve 3 öğrencimizin daha elinden tutan Selim Gönüldaş Kültür ve Sanat Derneği’ne teşekkür ediyorum. Apartmanlarımız, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve meslek odalarının desteği ile 800’e yakın öğrencimize burs veriyoruz. Bu sayının daha da artması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: