Buca’nın yollarına 2016’da 8,5 milyon yatırım
Buca’yı yılların ihmal edilmişliğinden sıyırarak, sosyal demokrat belediyecilik anlayışının ayrıcalıklarıyla buluşturmak için çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, 2016 yılında kentin sokaklarına 8.5 milyon liralık dev yatırım yapacak. Yıl içerisinde ihtiyaç önceliğine göre belirlenecek mahallelerde 8.5 milyon liralık asfalt serme ve yama ile kaldırım, kilit parke taş döşeme çalışması yapılacak.
Yayınlanma :
17.04.2016 13:41


Kent estetiğinin yanı sıra vatandaşların ulaşımda yaşadığı zorlukları gidermek için ilçenin tüm cadde ve sokaklarında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülecek çalışmalarda 40 bin ton asfalt serimi ve 700 bin ton da asfalt yama çalışması yapılacak. Asfalt çalışmalarının yanında yoğun bir şekilde kaldırım ve kilit taşı döşemesi de yapacak ekipler, 2016 yılında 20 bin metrekarelik alanda beton kaldırım ve 40 bin metre karelik alanda ise parke kaplama çalışması geçekleştirecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: