Bucalılar Bayram coşkusunu Yavuz Bingöl ile yaşadı
Yayınlanma :
20.08.2012 19:41


Ramazan Ayı boyunca belediye binası önünde verdiği iftar yemeğiyle ve Buca'nın farklı mahallelerinde düzenlediği etkinliklerle Ramazan ayının coşkusunu yurttaşları ile birlikte yaşayan Başkanı Ercan Tatı, Bayramın ilk gününde de yurttaşlarına doyumsuz bir gece yaşattı.
Şükran Çelik-Grup Katre canlı performansları ile başlayıp Onur ve Dostlarının müzik dinletisiyle devam eden gece Yavuz Bingöl konseri ile son buldu.
Söylediği birbirinden güzel türküleriyle hüzün ve eğlenceyi bir anda yaşatan usta sanatçı Yavuz Bingöl gösteri sonunda izleyenlerden büyük alkış aldı.
Konser sonunda mikrofon başına geçen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, önümüzdeki dönem ard arda yapılacak yatırımların halkla buluşacağını söyledi. Başkan Tatı, hayalde kalan yatırımların Buca'da yaşanacağını da kaydetti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: