CHP Çiğli kongresinin kazananı belli oldu
232'ye 165'le kazandı...
Yayınlanma :
17.12.2017 18:49


Mevcut İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu'nun aday olmadığı kongrede, yapılan delege seçimlerinden başarıyla çıkan Beyaz listeden adaylığını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediyesi personeli Erkan Akar ile yapılan ön yoklama sonucunda aday olarak belirlenen İl Yöneticisi ve İlçe eski Başkanı Utku Gümrükçü ilçe başkanlığı için yarıştı.
10.00’da başlaması gereken kongre yeter sayının ancak 11.00’de sağlanması nedeniyle geç başladı. CHP PM Üyesi Özkan Yıldız’ın Divan Başkanlığını yaptığı kongrede ilçe başkan adayları 2019 yolunda birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Kısa süreli gerginlik yaşanan salonda konuşmaların ardından sakinleşen partililer ve delegeler oy kullanma işleminin ardından heyecanla sonuçları bekledi.
CHP İzmir ilçe kongreleri sürecinin son gününde Çiğli İlçe Başkanlığı için yarışan İl Yöneticisi Utku Gümrükçü 232 oy alarak başkan olurken, Erkan Akar ise 165 oyda kaldı. 12 oy geçersiz sayıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: