CHP'den 'Abdullah Gül' açıklaması
Saadet Partisi ile yapılan görüşmede CHP heyetinde yer alan İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Abdullah Gül iddiasına ilişkin konuştu.
Yayınlanma :
24.04.2018 13:15


Saadet Partisi ile yapılan görüşmede CHP heyetinde yer alan İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Medyascope Tv’de katıldığı yayında İrfan Bozan’ın sorularını yanıtladı.
İyi Parti, Saadet Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi arasında yapılan görüşmelerin, hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekili seçimleri için "işbirliği" temasları olduğunu söyleyen Bekaroğlu, milletvekili seçimleri için AKP-MHP ittifakının dışında olan her partiyi dahil edecekleri bir teklifleri olduğunu, bu sayede partiler için baraj sorununun ortadan kalkacağını söyledi.
Burada yapılacak işbirliğinin Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de altyapı oluşturacağını söyleyen Bekaroğlu, Abdullah Gül ile ilgili soruya, "konuşulan isimler arasında" yanıtını verdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: