Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyesi’yken istifa eden ve CHP Milletvekili adayı olan Okan Konuralp’in yerine Meclis’te yapılan oylamayla Tuncay Keser seçildi. Keser’in ardından CHP grubu basın danışmanının kim olacağı merakla bekleniyordu. CHP’den yapılan bilgilendirmede Keser’in görevinin yerine gazeteci Suat Toktaş’ın getirildiği belirtildi.
Son olarak HALK TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden istifa eden Toktaş, seçim süreci boyunca partinin seçim kampanyası için de çalışmalar yürütecek
CHP Grubu Basın Danışmanı Suat Toktaş oldu
CHP Grubu Basın Danışmanı Tuncay Keser’in RTÜK Üyeliğine seçilmesinin ardından bu göreve gazeteci Suat Toktaş getirildi.
Yayınlanma :
10.04.2023 17:10


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: